Impactul ECO

Actiunile ecologice din ultimii ani desfasurate in tarisoara noastra au avut un impact major , asta datorita unor echipe de oameni care si-au pus bine amprenta pentru a duce la bun sfarsit proiecte ce ne privesc pe noi toti, cetatenii Romaniei.

Nu e usor deloc sa aduci la un numitor comun ideile de voluntariat,  de a fi constient ca viata se rezuma si la mediul inconjurator, la aerul pe care il respiram si pe care trebuie sa-l pastram mereu curat. Cu toate acestea, oameni cu rezonanta din echipele Let’s Do It, Romania si Mai Mult Verde, au reusit (si inca o mai fac) .  Ii laud pentru ca merita acest lucru.

Informatiile despre ce inseamna ecologizare, igienizare, voluntariat, etc., le obtinem din mediul online, mediu care ofera impactul dorit. Dar cum ar fi daca acestea ar fi furnizate  si prin intermediul unor emisiuni televizate? Un post TV (sau mai multe) sa aiba o emisiune specializata pe problemele ECO ? Este adevarat ca Dragos Bucurenci a avut parte de o emisiune bazata pe voluntariatul in Romania – „Voluntar de profesie„,  dar scurta, prea scurta pentru a avea un efect mai mare  in randul nostru.

Vizionand aseara pe postul de televiziune CNN un spot despre cum sa traim intr-un mediu curat si cum sa invatam despre ecologizare, mi-au tot trecut prin minte intrebarile de mai sus. Nu ar putea si televiziunile de la noi sa realizeze emisiuni si spot-uri ECO ?!?!

Iata aici si campania celor de la CNN, „ECO Solutions” sin 2010 si „Going Green” 2011,  campanii demne de toate laudele. Deh, la ei resursele sunt peste capacitatile noastre insa, nu cred ca ne impiedica sa pornim la drum cu putinele „arme” pe care le detinem !!! Asa ca, mai putine vorbe si mai multa munca, dragilor !

accesati  =>   http://edition.cnn.com/CNNI/Programs/eco.solutions/index.html

 

http://edition.cnn.com/SPECIALS/environment/

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2011/07/23/impactul-eco/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. […] departe pentru: Dragos, Alex, Papen , Laurentiu, Oana, Georgiana, Radu si Ciulea. Vreau sa va vad in prima foto din Clasa I…hihihi Follow […]


Lasă un comentariu