La Piel Que Habito (The skin)

In seara asta mi-am pregatit ochii pentru a viziona controversatul film „La Piel Que Habito”. Regizorul productiei este insusi Pedro Almodóvar Caballero, cunoscut drept cel mai interesant si original cineast spaniol al anilor 1980-2000; practica un cinematograf coroziv, care nu cunoaste pudoarea si tabu-urile, al carui subiect principal este sexul; un cinematograf in care violenta si tensiunea se imbina cu satira.
Filmul ruleaza, pe marile ecrane din Romania din data de 11 noiembrie 2011, si-l are ca protagonist pe marele actor Antonio Banderas unde joaca rolul unui chirurg plastician, Robert Ledgard. De când sotia i-a murit în incendiul unui accident, acesta s-a ocupat de crearea unui nou tip de piele, artificiala, rezistenta la arsuri, cu care si-ar fi putut salva sotia. Dupa doisprezece ani, reuseşte sa creeze o piele care functionează ca un scut impotriva tuturor agentilor externi. In continuarea anilor de studiu si de experimente, Robert mai are nevoie de trei lucruri: sa fie lipsit de scrupule, sa aiba un complice si un cobai. Scrupulele n-au fost niciodata o problema. Iar Marilia, femeia care a avut grijă de el de când s-a născut, este complicele perfect. Cât despre cobaiul uman…ramane sa aflati in momentul vizionarii acestui film.
Urmariti trailer-ul filmului:

Reclame
Published in: on 13/11/2011 at 9:27 pm  Comments (1)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2011/11/13/la-piel-que-habito/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLasă un comentariu

  1. Buna, am o propunere de colaborare. Cum nu am gasit o adresa de e-mail la contact, am decis sa te contactez prin comentariu. Adresa mea de e-mail este blogatu@gmail.com


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: