Infidelitate cu acordul partenerului

INFIDELITATE  (conf. dexonline.ro) = Lipsă de fidelitate, de credință; nestatornicie în sentimente, nefidelitate; spec. încălcare a credinței conjugale. 2. (Concr.) Faptă care dovedește nestatornicia în dragoste. 3. Inexactitate, neadevăr.

Aceasta actiune din comportamentul uman nu este tolerata intr-o relatie, oricat de libertina ar fi aceasta. Este in firea fiecaruia dintre noi sa nu acceptam ca persoana iubita din viata noastra sentimentala, partenerul de viata, sa comita un adulter. Ei bine, dupa ce am vazut Freebie, am inceput sa urasc si mai tare acest aspect. Ideea filmului este aceea de a insela cu acordul ambelor parti, fara intrebari dupa consumarea infidelitatii.

Darren si Annie au o casnicie de 7 ani, se iubesc la fel ca in prima zi si se potrivesc perfect unul cu celalalt, avand o relatie de cuplu bazata pe incredere, fidelitate si comunicare. Desi inca se amuza unul de glumele celuilalt, discuta deschis despre orice subiect le trece prin minte, sunt tandri si afectuosi in intimitate si incearca sa se provoace reciproc la tot felul de jocuri cu tenta sexuala, cei doi soti par sa-si fi pierdut complet interesul pentru latura erotica a relatiei lor si nici macar nu isi pot aminti cand a fost ultima data in care au avut o partida de sex. Dornici sa isi condimenteze viata sexuala si sa reaprinda scanteia pasiunii care existase odinioara intre ei, Darren si Annie iau decizia neortodoxa de a-si acorda o noapte de libertate, pe care fiecare sa o petreaca asa cum considera de cuviinta, fara sa isi puna ulterior intrebari, chiar daca acest lucru ar insemna sa aiba aventuri extraconjugale.

Cum rezista, daca exista, o astfel de relatie?!

Vorba lui Ellunes, filmul e foarte bun, ideea aplicata in viata reala e una proasta! I agree with that! 🙂

Urmariti trailer-ul si filmul, bineinteles, si exprimati-va opinia:

Reclame
Published in: on 13/11/2011 at 12:19 am  Comments (5)  

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2011/11/13/infidelitate-cu-acordul-partenerului/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 comentariiLasă un comentariu

  1. am sa vad filmul diseara,pana atunci insa ma pot pronunta cu o mica idee,suntem in secolul 21 putina poligamie nu strica :))

    • Poligamia exista si fara sa specificam secolul in care ne aflam :))

  2. Am vazut filmul si am rămas cu o impresie ciudată. Amândoi au consimţit la adulter şi apoi au plonjat în disperare fără să mai poată da timpul înapoi, totul s-a schimbat cu toate libertăţile asumate împreuna. Una peste alta aş vrea să-l mai văd odată, un film greu care nu întâmplător a fost la Sundance.

    • Pe mine asta m-a atras la filmul acesta, ciudatenia intamplarilor, intreg scenariul e de-o ciudatenie pe care nu multi o inteleg. E pe gustul meu, oricum. E altceva decat prostiile aparute prin cinematografe anul asta…e opera! 🙂

  3. Imi place subiectul si cred ca merita vizionat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: