Josef Frank, sarbatorit de Google

Dupa cum ati putut vedea, motorul de cautare Google astazi si-a schimbat infatisarea, mai precis un logo pentru aniversarea a 125 de ani  de la naşterea arhitectului austriac Josef Frank. Chiar nu stiam cine a fost acest nene, drept urmare am dat un search si iata ce-am gasit:

Josef Frank este celebru pentru lucrările sale de design care i-au adus şi premiul statului austriac pentru arhitectură. Între 1925 şi 1934 a colaborat cu Oskar Wlach şi Oskar Strnad la o compania de design interior, Haus & Garden. Viata lui ar putea fi caracterizata ca fiind una intr-o continua miscare, evolutie.  Josef Frank s-a născut pe 15 iulie 1885 în Baden bei Wien, Austria, şi a murit ca un arhitect legendar în Stockholm pe 8 ianuarie 1967. Atras atât de arhitectura modernă cât şi de piesele de mobilier din perioada neo-clasică, Josef Frank a fost influenţat de diverse stiluri precum Chippendale, de arta asiatică sau din centrul Europei.

Reclame
Published in: on 15/07/2010 at 8:06 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2010/07/15/josef-frank-sarbatorit-de-google/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: