Consumul de droguri si prostitutia ar putea fi legalizate

Daca pana mai ieri, impatimitii substantelor halucinogene erau constransi de oarece legi (parca nesemnificative in calea satisfacerii placerii lor) ce interziceau consumul acestora, iata ca tocmai presedintele tarii incearca sa gaseasca o forma de legalizare drogurile si nu orice tip, ci doar cele usoare (gen marijuana), in niciun caz cele tari (gen cocaina, amfetamina), si infiintarea unor servicii specializate pentru consumatori in cadrul Directiilor Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului din subordinea Consiliilor judetene, dupa cum se precizeaza in Raportul prezentat ieri de Comisia prezidentiala pentru analiza riscurilor sociale si demografice. De asemenea, un alt punct dezbatut a fost cel al prostitutiei, unde se vrea propusa legalizarea sexului comercial, dar nu si a intermediarilor de servicii sexuale, ca o posibilitate de control a BTS. Tot in scopul prevenirii transmiterii de boli, comisia mai propune infiintarea de servicii si centre de specialitate prin intermediul carora femeile care practica cea mai veche profesie din lume, sa poata beneficia pe langa serviciile de asistenta si de prezervative oferite gratis.
Acum vazand aceste propuneri de legi, trebuie sa ne pregatim pentru valul de cultivatori de marijuana chiar in spatele casei si de ce nu, chiar in apartamentul proprietate personala, pentru ca la urma toata, trebuie sa se conformeze noului „Trend”, pardon, lege. Totodata, doamnele ce isi desfasoara anumite activitati in scopuri banesti prin diferite tari straine, pot reveni pe pamanturile patriei noastre fara teama zilei de maine pentru ca, de ce nu, si domnii de aici le pot intretine si apela la serviciile acestora LEGAL. Putem chiar sa luam in calcul ipoteza aparitiei mai multor bordeluri decat a supermarketurilor, doar DRAGOSTEA POATE TRECE SI PRIN STOMAC, nu? 🙂  Ma gandesc ca pe viitor trebuie infiintat si un cod CAEN pentru acest „job”, unde se prea poate sa fie trecut ca domeniu de activitate „Comert cu amanuntul, prestari servicii sexuale” ? Oricum ar fi, e de apreciat initiativa care totusi, a venit de la insusi EL PREZIDENTE DE LA ROMANIA (indirect de Elena, fata lu’ tata).
Astept sa-l vad pe domnul Basescu in haine si coafura (de unde atata par) afro cantand „Cause I got high, cause I got high”, fumand de zor tigari din marijuana si de sani tragand o domnisoara (sau doamna), platita inainte, spunand „Ma doare la suvita, ma conformez legii (ha-ha-ha, ce-mi mai plac glumele mele)”

Reclame
Published in: on 23/09/2009 at 11:34 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2009/09/23/244/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: