Patrick Swayze a murit!

Swayze, actor şi dansator, care şi-a consolidat statutul de sex simbol apărând alături de Demi Moore în comedia
romantică „Fantoma mea iubită/ Ghost”, lansată în 1990, a murit în locuinţa sa.
„Patrick Swayze a murit liniştit, astăzi (luni, n.r.), având familia alături, după ce s-a luptat cu boala 20 de luni”, a spus
purtătorul său de cuvânt, Annett Wolf, într-un comunicat.
Actorul, născut în Texas, a jucat în acest film rolul atractivului instructor de dans Johnny Castle, alături de Jennifer Grey, în rolul unei adolescente timide pe nume Frances „Baby” Houseman, care se transformă într-o femeie îndrăzneaţă sub influenţa acestuia, în timp ce se află în vacanţă, într-o staţiune din New York, acţiunea peliculei având loc în anii 1960.
În ianuarie 2008, Swayze a fost  diagnosticat cu cancer la pancreas în stadiul 4, una dintre cele mai mortale forme ale bolii. În momentul în care a făcut public acest lucru, boala se extinsese şi la ficat. Însă actorul a ales să lupte împotriva cumplitei boli, optând pentru un tratament cu un medicament experimental, el surprinzând Hollywood-ul când a ales să filmeze pentru un nou serial de televiziune, „The Beast”, în care a jucat rolul principal, cel al unui detectiv de poliţie. Serialul tv a fost difuzat pe posturile americane de televiziune la începutul acestui an.
„Cred că toată lumea era de părere că sunt nebun… se gândea că voi distruge un serial de televiziune”, spunea Swayze într-un interviu acordat în ianuarie 2009, adăugând că diagnosticul care i-a fost pus l-a speriat şi l-a înfuriat.
La începutul acestui an, Swayze a început să-şi scrie memoriile, ajutat de soţia sa, cu care avea o relaţie de peste 30 de ani, Liza Niemi.
Swayze a devenit unul dintre starurile Hollywood-ului cu rolul din „Dirty Dancing” (1987), care este unul dintre cele mai populare filme din lume. (via Mediafax)

Reclame
Published in: on 16/09/2009 at 10:16 am  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2009/09/16/398/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: