Ce vor barbatii ?!

Ce vor barbatii ?!

Partea masculina, caracterul forte al rasei umane, purtatorul de TESTOSTERON, acest ADAM – reprezentant al omenirii in esenta sa, este fiinta poate cea mai curioasa, misterioasa sau de ce nu, usor de descoperit si anume BARBATUL.
Din orice unghi am privi ca si comportament, temperament, barbatul este impozant in toate actiunile intreprinse de acesta. Fiinta dura la exterior, acesta isi dezvolta latura egoista a sinelui si se complace in alter ego. Partea pe care multi dintre ei o iau drept prioritara este cea de perpetuare a speciei sale, lucru ce-i face creativi, indrazneti, puternici si gata oricand de atac. Odata obtinut rezultatul scontat, barbatul fie se retrage spre viata lui prezenta, fie ramane o perioada buna de timp sau „for ever and ever”, asta in functie de perceptia sa despre sexul frumos.
Cam ce vor barbatii, poate fi o intrebare esentiala in demersul procesului de civilizare a omului. daca ne rezumam doar la latura primara a barbatilor, am putea spune ca si-ar fi dorit ca macar pentru o zi sau mai multe, sa fie in pielea unei femei iar asta din dorinta de a-i cunoaste tabieturile si dorintele. Cati dintre barbati n-au vrut sa stie de la prima intalnire ce gandeste femeia pe care tocmai o invitase la o cina in oras sau direct acasa la ei (daca era indraznet si-i reusea din prima), sau ce urmari aveau sa aiba loc in momentele respective?! Putem spune ca singurul aspect ce conta in clipele acelea era SEXUL, puterea de a reusi lucrul cel mai maret din toata aventura vietii masculine.
*Axandu-ma pe ultima fraza trag concluzia asupra faptului ca ceea ce vor barbatii vor si femeile si viceversa. Viata in sine inseamna sex iar prin acest act absolut firesc aducem un aport important omenirii.
So…MAKE SEX NOT WAR!

Reclame
Published in: on 02/09/2009 at 2:09 pm  Comments (7)  

The URI to TrackBack this entry is: https://oanapasat.wordpress.com/2009/09/02/ce-vor-barbatii/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 comentariiLasă un comentariu

 1. Hai frate, mă laşi! Treaba asta cu sexul este valabilă în societăţile unde există televiziune şi presă. Dacă nu ar exista televiziune şi reviste, atunci sexul ar fi pe locul 14 în topul preocupărilor, aşa cum era şi acum 150 de ani.

  • @dan: sexul a fost intotdeauna si va fi intotdeauna locul 1…istoria vorbeste de nonsalanta, naturalete, deschidere catre nou, nuditate si cate si mai cate, toate cu tenta sexuala…daca a fost vreodata vreo problema cu sexul, a fost in istoria recenta, unde s-a presupus ca e ceva jignitor si lipsit de importanta…psihic, fizic si din orice alt punct de vedere, sexul e necesar, placut, dorit si recomandat….
   @oana: ai fost superficiala fata de barbati in ce ai scris…partea cu sexul e singura viabila, adevarata si apreciata 😛

 2. @Dan Ia sa ne intoarcem in timp si sa vedem ca, acum 150 de ani, sexul era un aspect important, procesul de procreere – esential pentru relatia BARBAT – FEMEIE !!! Nu e regula ca din cauza televiziunii si presei scrise sexul este pus in practica mai mult sau mai putin in societatea asta…
  @Andrei Data viitoare voi fi explicita cu voi, barbatii, din punct de vedere al scrierii, dar, daca vrei mai multe, citeste https://oanapasat.wordpress.com/2010/07/15/azi-vreau-sa/ 😀

 3. foarte placut si incitant acel post…cateva din dorintele tale sunt comune multora…mie cel putin…cu etajul plin de birouri, stalpii ce sustin peretii sau balconul impunator :))

 4. @Andrei Get back to work, stop thinking at dirty things :))

 5. Articolul asta putea fi asa : Ce vor barbatii ? Raspuns : Sex. Atat, te opreai la concluzia pe care revelator ai dedus-o matematic si scuteai restul de 292 cuvinte sodomizate in cel mai masochist stil 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: